Közgyűlést tartott a DUE 2017

Közgyűlést tartott a DUE 2017

Fotó: Kecskeméti Dávid

Az egyesület elnöksége pótközgyűlést hívott össze 2017. május 19-én 18 órára a Várkert Bazárba. A közgyűlés a résztvevők számától függetlenül érvényes és eredményes volt.

A közgyűlést Dr. Tomszer Miklós jogász, a DUE alapító elnöke vezette. A közgyűlés elején megválasztották a jegyzőkönyv vezetőt, Nagy Norbertet, és a szavazatszámláló bizottság elnökének Tóth Hajnalkát.

A napirendi pontok közül elsőként az éves szakmai beszámolót, a pénzügyi beszámolót és a közhasznúsági jelentést ismerhették meg a résztvevők. Ezeket a közgyűlés egyhangúan, ellenszavazat nélkül fogadta el.

Ezek után került sor a tisztségviselők megválasztására. A közgyűlés 2017-től 4 évre megerősítette elnöki tisztségében Kecskés Istvánt, és az alelnököket, Dr. Balázs Gézát és Szayly Józsefet.

Megújult az intézőbizottság. Elnöke Kobl Adrienn lett, tagjai pedig Balog Péter és Babaitisz Jorgosz. A számvizsgáló bizottság elnöke Pölcz Ádám, tagjai pedig Bagi Zoltán és Varga Gábor lettek.

A közgyűlés végül az elnöki tanácsadó testületbe választotta egyhangú szavazással az intézőbizottság korábbi tagját, Gálosi Dórát.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Közgyűlést tartott a DUE 2017

Oszd meg a Facebook-on!

Közgyűlést tartott a DUE 2017

Oszd meg a Facebook-on!

X