Közgyűlést tartott a DUE

Közgyűlést tartott a DUE

Ezt követően a testület meghallgatta és elfogadta dr. Balázs Géza alelnök szakmai, illetve Szayly József alelnök pénzügyi és az egyesület közhasznúsági beszámolóját. A közgyűlés döntött arról, hogy október 12-től 3000 forintról 3200 forintra emelkedik a DUE éves tagdíja, az újságíró igazolvány kiváltási költsége azonban továbbra is 2700 forint lesz. Mint arról korábban beszámoltunk, az igazolvány is megújul, és számos kedvezmény vehető igénybe vele a jövőben.

A közgyűlés döntött arról, hogy október 12-től 3000 forintról 3200 forintra emelkedik a DUE éves tagdíja, az újságíró igazolvány kiváltási költsége azonban továbbra is 2700 forint lesz. Mint arról korábban beszámoltunk, az igazolvány is megújul, és számos kedvezmény vehető igénybe vele a jövőben.

Lehetőség lesz a jövőben 3 éves tagság befizetésére is, ennek a díja 3.000 Ft. A tagdíjbefizetéseket nem csak csekken, hanem átutalással is lehet teljesíteni. (A DUE számlaszáma: OTP Bank 11714006-20235338)

A közgyűlés az „egyebek” napirendi pont keretében tanácskozott az egyesület programtervéről (kiváltképp a jövő évi médiatáborról), valamint a DUE Rádió küszöbön álló megújulásáról is.

Herczeg Zsolt

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X