Közgyűlés 2008

Közgyűlés 2008

A 2007. évre vonatkozó szakmai és a gazdálkodási beszámoló után a jelen lévők elfogadták a 2007. évre vonatkozó közhasznúsági jelentést, majd tájékoztatót hallgathattak meg a DUE jubileumi évének programjáról.

Közgyűlési határozatként 3200-ról 3400 Ft-ra emelkedett a tagdíj összege. Ugyanakkor 200 Ft-tal (2500 Ft-ra) csökkent  a sajtóigazolvány egyszeri kiváltási díja, így az eddiginél (5900 Ft) egy forinttal sem kell többet fizetniük azoknak, akik most döntenek úgy, hogy belépnek a DUE-ba.

A közgyűlésen az egyesület alapszabályának több pontbeli módosításáról is döntés született. A módosítások az egyesület tevékenységének bővítését szolgálják.

A DUE elnöksége javasolta, hogy a jövőben az éves rendes közgyűlésre mindig májusban kerüljön sor. Ezzel a közgyűlésen megjelentek is egyetértettek. Így közgyűlés legközelebb 2009. májusában!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X