A 12 éves Mercédesz lett a fotópályázat nyertese

A 12 éves Mercédesz lett a fotópályázat nyertese

Az “Önkénteskedni menő!” fotópályázat nyerteseit a Székesfehérvárott megrendezett Közösségi Médianapon hirdette ki a zsűri elnöke, Kecskeméti Dávid fotográfus.

A pályázatra olyan fotókat vártunk, amelyek egyértelműen bemutatják, hogy miért is örömforrás az önkénteskedés. A képek kidolgozásában a pályázók szabad kezet kaptak. A zsűri, az önkéntes szervezetek képviselői és Kecskeméti Dávid fotográfus ezúttal sem voltak könnyű helyzetben, de döntést hoztak, amelynek eredményeként az „Önkénteskedni menő!” fotópályázat első három helyezettje:

I. helyezett: GREGURICZ MERCÉDESZ KATALIN (12 ÉVES): ADNI JÓ.

II. helyezett: PRAJDA CSABA: PARTY

III. helyezett: BITTER ZSUZSANNA: JANE GOODALL INTÉZET

Gratulálunk a nyerteseknek és minden résztvevőnek! Köszönjük, hogy megosztottátok velünk gondolataitokat. Az első három helyezettnek küldjük az ajándékokat, a résztvevőknek pedig az okleveleket.

A FOTÓPÁLYÁZATRA BEÉRKEZETT FOTÓKAT letölthetitek itt.

A program a Közösségek határok nélkül – diákújságírók a kisközösségek szolgálatában című, EFOP-1.3.5-16-2016-00279 számú projekt keretében valósult meg.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X