A sikernek nem titka, hanem ára van

A sikernek nem titka, hanem ára van

Yvonne Dederick Pályakezdő milliárdosok – Útikalauz a valódi sikerhez című kötete rendhagyó és hiánypótló kalauz a fiatalok számára, amely segítséget nyújt a sikeres jövőtervezéshez és az eredményesebb élethez.

Yvonne Dederick gazdasági igazgatóként évekig irányított cégeket, sőt a TV2 tulajdonosa is volt. Amikor szerepet vállalt a Feleségek luxuskivitelben című tévés realityben, elképesztő méretű rajongótábora lett. Meglepő módon leginkább a fiatalok körében. Azóta úton-útfélen faggatják őt életéről, és arról, hogyan látja a minket körülvevő világot.

Hogyan építsd fel a karriered? Mit csinál egy influenszer? Milyen a mai lányok, fiúk hozzáállása a szexhez? Mit adhat nekünk a sport, a kultúra? Miért fontosak a személyes képességek? Számos kérdés és tanács olvasható a könyvben, miközben a magánemberhez is közelebb kerülünk.

Kiderül, miért kellett Yvonne Dedericknek már tizenöt évesen férjhez mennie egy idegen országban, hogyan birkózott meg a zsarnoki férjjel, miként élte meg a nélkülözés éveit.
Mesél arról, milyen stációk vezették a multinacionális cégek sűrűjébe, s milyen lépésekkel került igazgatói pozíciókba.

Elkalauzol a nagyvállalatok ismeretlen világában, miközben az újrakezdések nehézségeit sem hallgatja el,

és arra is kitér, hogyan lehet ép ésszel túlélni a COVID 19 járványhoz hasonló kataklizmatikus változásokat.

Yvonne Dederick nemzetközi gazdasági és számviteli szakember, tehetségfejlesztő ügynökség tulajdonosa, volt média felsővezető, startup cégek befektetője és támogatója. Háromgyermekes édesanya. A sport és a mozgás mindig is élete szerves részét képezte. Vallja, hogy komoly üzletemberként is meg lehet mutatni az egyéni sokoldalúságot.

A Forbes Magazin 2015-ben, média kategóriában az 5 legbefolyásosabb magyar nő közé választotta, 2014-ben pedig a Marketing&Média „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” rangsorának 25. helyén szerepelt.

Az Egyenlítő Alapítvány társalapítója. Sok éve aktív a társadalmi felelősségvállalásban, amiért számos díjat és elismerést kapott; CSR Best Practice, valamint a BrandTrend Arany Aposztróf díjait.

Yvonne Dederick befektetőcége, a Media Investment Partners Kft. által a Grandioso International Talent Management tulajdonosa, ügyvezető igazgatója. Résztulajdonosa a RealMe Társkereső Kft.-nek és kizárólagos tulajdonosa az amerikai Mardoll Entertainment Inc. zenei kiadó cégnek. A Grandioso International Talent Management ügynökségben nemzetközi stratégia keretein belül teljeskörű kommunikációs startégiával és megvalósítással támogatja az előadóművészek hazai és nemzetközi karrierjét. A Grandioso ügynökség kommunikációs és rendezvény üzletága kampánytervezést, PR-, kommunikációs és marketingtanácsadást, rendezvényszponzorációt és rendezvényeket szervez a hazai és a nemzetközi piacon. Digitális edukáció területén működő fejlesztőcégekben befektető és kuratóriumi tag.

Yvonne DederickKorábban a TV2 Média Csoport Kft. társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója volt, miután 2011-ben gazdasági igazgatóként csatlakozott az akkor még ProSiebenSat.1 Media SE tulajdonában levő televíziócsoporthoz.

Médiatapasztalata immár közel 20 évre datálható, amikor az Emmis Communications (a Sláger Rádió anyavállalata) nemzetközi gazdasági igazgatójaként az európai rádiók teljes gazdasági és stratégiai fejlődéséért felelt. Ezt megelőzően az HBO közép- és kelet-európai üzletfejlesztési igazgatója volt, ahol több stratégiai változáson segítette át a vállalatot.

A média-iparági munkáját megelőzően az FMCG szektorban dolgozott, a Pepsico International Limited budapesti központjában üzletfejlesztési igazgatóként. Korábban az RJ Reynolds gazdasági igazgatójaként a magyarországi dohánygyár akvirálásában vett részt és segítette a cég magyarországi működését. A folyamatok kialakítását, a munkaerő szakmai felkészülését a vállalat pénzügyi és gazdasági működését biztosította.

Karrierjét egyesült államokbeli tanulmányai után az Arthur Andersen nemzetközi tanácsadó cégben kezdte meg Amerikában és a tanácsadó cég keretében került Magyarországra.

Tanulmányait pénzügy- és IT-területen az Egyesült Állomokban végezte, miután amerikai könyvvizsgálói akkreditációt szerzett. Elvégezte a London Business School Senior Executive Leadership kiemelt szakmai kurzusát, valamint a Technical University of Munich Executive Digital Transformations and Entrepreneurship programot is.

A Pályakezdő milliárdosok – Útikalauz a valódi sikerhez című kötet megrendelhető itt: https://www.lira.hu/hu/konyv/ismeretterjeszto-1/tarsadalomtudomany/palyakezdo-milliardosok-utikalauz-a-valodi-sikerhez

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X