Elhalasztjuk a téli túrát

Elhalasztjuk a téli túrát

2021. január 9-10-én rendeznénk meg a DUE hagyományos téli túráját, de a tizedik ilyen programunk elmarad a koronavírus-járvány miatt.

Egyesületünk négy természetjárója, Herczeg Zsolt, Turányi-Vadnay Szabolcs, Tóth-Tas Péter és Ott Zsuzsanna az általuk alapított Bakancs Pista természetjáró csoport vezetőiként tíz éve minden januárban „Zergék az Őzikék ellen” címmel kirándulni és pótszilveszterezni hívja a DUE-sokat Magyarország valamelyik középhegységébe, ahol túra, majd egy turistaházban vetélkedő, tombola, közös főzés és buli várja a résztvevőket. Népszerű rendezvényről van szó, amin a hideg idő ellenére is általában negyvenen részt vesznek.

2021. januárjában azonban nem rendezzük meg ezt a programot, mert a koronavírus-járvány miatt az egészségügyi és a jogszabályi környezet annyira bizonytalan, hogy az tervezhetetlenné teszi a rendezvényt. Ígérjük, hogy bepótoljuk!

A DUE Elnöksége és a Téli túra szervezői

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X