Itt a DUE Podcast – A rádiót mostantól online hallgathatod!

Itt a DUE Podcast – A rádiót mostantól online hallgathatod!

Lassan mindenki kezdi megszokni a digitális oktatásra való átállást. Az iskolákban már szinte minden tantárgynál kialakult a tanulás új rendje, és amennyire csak lehet, zavartalanul folyik a tanítás. Valami viszont eddig hiányzott, méghozzá nem is az órákról, hanem az azokat elválasztó szünetekből! Az ország több száz iskolájában hétről hétre szóltak a DUE Rádió műsorai, az üres épületekben viszont most a hangfalak is csendben maradnak, hiszen nincs kinek lejátszani a műsorokat. Legalábbis az iskolákban. Bemutatjuk a DUE vadonatúj Podcast felületét, ahol sosem maradsz le a műsorokról!

A DUE Médiahálózat 2020 áprilisától az internetre költözteti a DUE Rádiót. A műsorokat minden hónapban a vadonatúj podcast.due.hu oldalon hallgathatod meg, akkor és annyiszor, amennyiszer csak szeretnéd! Ha igazán sulirádió élményre vágysz, játszd le műsorainkat két online órád között!

A felület kényelmesen használható asztali gépen, laptopon, tableten és a mobilodon egyaránt, sőt, ha szeretnéd, az adásokat le is töltheted!

A DUE Podcastet máris elérheted, ide kattintva!

Áprilisi műsoraink tartalmából:

A KRESZteződésben a kerékpárok új szezonra való felkészítéséről beszélgetünk Abelovszky Tamással, a Bringa Akadémia programszervezőjével.

A Pénzügyesben a PÉNZ7 elnevezésű programsorozatról kérdezzük Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkárt.

A Fogyassz okosan! dupla epizóddal jelentkezik. Az otthonlét során rendkívül felpörgött az online vásárlási piac, így most különösen fontos, hogy ismerjük ezek kockázatait. A járvány utáni időkre gondolva, már sokan vásárolnak jegyet a nyár végi fesztiválokra, koncertekre. Ezekkel kapcsolatban is számos tudnivalót hallhattok. Mindkét epizódban Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértő mondja el a legfontosabbakat.

A DUE Trend még most sem áll le! Programajánló magazinunkban beszámolunk a Nagy Diák Pénzügyes Teszt döntőjéről, majd remek otthoni program tippeket hallhattok: ha szeretitek a kvízeket, töltsétek ki újabb tesztjeinket is! 

Kattints ide műsoraink meghallgatásához!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Itt a DUE Podcast – A rádiót mostantól online hallgathatod!

Oszd meg a Facebook-on!

Itt a DUE Podcast – A rádiót mostantól online hallgathatod!

Oszd meg a Facebook-on!

X