Hosszabbítsd meg tagságod!

Hosszabbítsd meg tagságod!

Idén is október 31-én zárul a DUE év, ezért itt az ideje, hogy megújítsátok a DUE tagságotokat és érvényesítsétek DUE igazolványotokat. Ha továbbra is szeretnétek élvezni a DUE tagság előnyeit, akkor mielőbb hosszabbítsátok meg a tagságotokat, hogy még október végénén megkapjátok az új matricátokat.

Figyeljetek arra, hogy a DUE tagságotok és a velejáró kedvezmények illetve lehetőségek ne szakadjanak meg. Ehhez nincs más teendőtök, csak befizetni a tagdíjat, ami egy évre 3.600 Ft.

De miért jó DUE tagnak maradni?

  1. Kedvezményes belépés múzeumokba, kiállításokra, színházba és koncertre,
  2. Igénybe veheted a DUE kártyaszolgáltatója (Benefit Bercode) által biztosított számtalan kedvezményt. Az elfogadó helyek listáját itt találod! Olcsóbban vásárolhatsz gyorsétteremben, benzinkútnál, sportboltban, virágosnál, papírboltban, utazási irodánál, kerékpár üzletben, és még számtalan helyen. Tallóz a Benefit Bercode oldalán.
  3. Ha érdekel a média, a DUE profi sajtóigazolványával komolyan vesznek,
  4. Elméleti és gyakorlati tudás megszerzése izzadság nélkül,
  5. Médiás kapcsolatrendszer építhetsz ki

A tagság díja egységesen mindenkinek 3600 forint egy évre, azaz 300 forint havonta. Tehát havi pár száz forintért rengeteg kedvezményt kaphatsz!

A tagdíjat bankkártyával vagy utalással is befizetheted:

Bankkártyával a due.hu oldalon.

Banki átutalás esetén a 11714006-20235338-00000000-as OTP bankszámlaszámunkra várjuk a befizetéseket. Ez esetben a közlemény rovatba írd be az igazolványod számát!

Ha a csekkes befizetést választod, akkor kérj csekket mailben a [email protected] címre írt levéllel.

A hosszabbításnál a befizetésen kívül más teendőd nincs is. Amint beérkezett a befizetésed, akkor néhány napon belül kipostázzuk neked az új érvényesítő matricát az igazolványodhoz.

A vírushelyzetre való tekintettel kérünk titeket, hogy lehetőség szerint, válasszátok inkább a kártyás vagy átutalásos fizetést, mint a készpénzzel való fizetést a DUE irodában!

Bízunk benne, hogy novembertől is tagjaink között üdvözölhetünk!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

X