Kedves Barátaink!
Természetesen figyeljük az országban és a világban zajló eseményeket és követjük a friss híreket. Tudomásul vettük az Operatív Törzs és a kormány rendelkezéseit, amelyek határozatlan időre korlátozzák a rendezvények szervezését.
Jelen helyzetben ezzel kapcsolatban a DUE Médiahálózatnak nincs tennivalója, hiszen a Sajtófesztivál és a nyári tábor is időben messze van még, hiszen előbbi csak május 20-21-én, utóbbi pedig július 3. és 12. között lesz. Ebben a pillanatban csak egy dolgunk van:
szerveznünk kell tovább a rendezvényeket, amelyeket meg is teszünk, hiszen bízunk abban, hogy a most bevezetett rendelkezéseknek is köszönhetően normalizálódik helyzet a nagy programjaink időpontjáig. Természetesen a DUE vezetése, adott esetben felelős döntést hoz majd, de úgy készülünk, hogy az említett programokat a terveink szerint, zavartalanul meg tudjuk rendezni.
A meglévő kommunikációs csatornákon értesítünk majd mindenkit arról, hogy miként alakulnak az eseményeink. Továbbá kérünk minden DUE tagot, hogy felelős állampolgárként kövesse az utasításokat, tartsa be az előírásokat, hogy mielőbb túllegyünk ezen a nehéz helyzeten.
A DUE Médiahálózat vezetői

Események

Social

9,071RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!