Lejár a tagságod! Hosszabbíts!

Lejár a tagságod! Hosszabbíts!

A hosszabbítást legegyszerűbben a DUE Shopban teheted meg! Itt bankkártyával tudod befizetni az éves tagdíjat.

A tagság- és igazolványhosszabbítást átutalással is intézheted. A tagdíjat (3600 Ft) a DUE bankszámlaszámára utald: OTP Bank 11714006-20235338-00000000. A közlemény rovatba írd be a neved (vagy akinek a tagságát hosszabbítod) és a sajtóigazolványod számát!

Ha befizetted a tagdíjadat, akkor már más teendőd nincs. Kivéve, ha az elmúlt egy évben megváltozott az e-mail címed vagy a lakcímed! Ha változás történt, akkor e-mailben értesítsd irodánkat a [email protected] címen! FONTOS! A lakcímváltozást ne feledd el jelezni, mert a DUE automatikusan a legutóbb megadott címedre fogja küldeni az érvényesítő matricát!

A tagdíj befizetésed beérkezése után automatikusan DUE-tag leszel 2020. október 31-ig, és postafordultával küldjük az igazolványhoz az új, vonalkódos érvényesítő matricát.

Tarts velünk az új DUE-évben is, vegyél részt programjainkon és spórolj a sajtóigazolványoddal!

A DUE igazolvánnyal a Benefit Barcode kedvezményeit is igénybe veheted! Számtalan helyen vásárolhatsz kedvezménnyel, a ruházattól az étkezésen keresztül a könyvekig vagy a szépségápolásig!

A elfogadó helyek listáját itt nézheted meg!

Hosszabbítsd meg időben a DUE-tagságod érvényességét, hogy ebben a DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain és használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket, amivel sok ezer forintot takaríthatsz meg!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,098RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Lejár a tagságod! Hosszabbíts!

Oszd meg a Facebook-on!

Lejár a tagságod! Hosszabbíts!

Oszd meg a Facebook-on!

X