NETbiztos videópályázat

NETbiztos videópályázat

Biztonságban vagy az interneten? Tudod, mire figyelj szörfölés, csetelés, keresgélés, zenehallgatás, videónézés és blogolás közben? Készíts róla videót, hogy segíts a többieknek is okosan használni a netet! A Telenor és a DUE közös pályázatára 2021. március 31-ig jelentkezhetsz. (MEGHOSSZABBÍTVA! ÚJ HATÁRIDŐ: 2021. május 15.)

A pályázatra két témában várunk maximum 3 perces kisfilmeket, videókat. Az egyik a biztonságos internet-használat, a másik az internet kreatív használata a tanulásban. A pályaművek legyenek figyelemfelkeltők, ötletesek, kreatívak, amilyet Te is szívesen megnéznél! A témán belül nincs megkötés, kiragadhatod bármely apró elemét vagy nagyobb részét is feldolgozhatod.

A pályázaton 12 és 22 év közötti fiatalok vehetnek részt. Egy pályázó több videót is beküldhet mindkét témában.

Az elkészített videókat a YouTube-ra kell feltölteni, a linket, illetve a bemutatkozást pedig a DUE pályázati felületén beküldeni. A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A három legjobbnak ítélt videó készítőjét díjazzuk.

Díjak:

  1. helyezett: 1 tablet + Hipernet mobilinternet-szolgáltatás 6 hónapra
  2. helyezett: 1 okostelefon Telenor M tarifával 3 hónapra
  3. helyezett: 1 okostelefon Telenor S tarifával 3 hónapra

A díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek a DUE 2021. évi nyári médiatáborába, ahol megismerhetik a szakma mestertitkait.

A legjobb alkotások közönségbemutatója, valamint az ünnepélyes eredményhirdetés díjátadás a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz 2021 májusában. (Ha az eseményt a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet miatt nem tudjuk megtartani a tervezett időpontban, akkor arra egy későbbi időpontban mindenképpen sor kerül.)

Beadási határidő: 2021. március 31. (MEGHOSSZABBÍTVA! ÚJ HATÁRIDŐ: 2021. Május 15..)

A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni a www.due.hu/palyazat weboldalon keresztül. Az anyagodat töltsd fel a YouTube-ra, és a linked küldd be a pályázatbeadó felületen!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

NETbiztos videópályázat

Oszd meg a Facebook-on!

NETbiztos videópályázat

Oszd meg a Facebook-on!

X