Stipi-stopi: kilencen már foglaltak!

Stipi-stopi: kilencen már foglaltak!

Zele-Molnár Zoé, Lakatos Fruzsina, Lakatos Gergő, Sárvári Bence, Vincze-Hajnal Blanka, Kovács Réka, Ruszin Szabolcs, Lovász Evelin és Laczi Petra Dorottya már biztosan ott lesz a 2020-as Országos Médiatáborban – ők már éltek a Stipi-stopi akció biztosította kedvezményekkel.

Szeptember 11-ig él az akció, ha élsz vele, akkor te is nagy kedvezménnyel csatlakozhatsz hozzájuk. A 2020-as tábor július 3–12. között lesz Balatonszárszón, a már jól bevált Lepkeházban.  A tábor teljes áron 99 ezer forint, de ha szeptember 11-ig  befizeted a DUE számlaszámára (11714006-20235338) a 20 ezer forintos foglalót, akkor 40 ezer forintos kedvezménnyel, mindössze 59 ezer forintért lehetsz részese az év legjobb tíz napjának!

A tábor áráért megkapod a szállást, a napi háromszori étkezést, valamint az összes szakmai és szabadidős programot, a táborvezetőségi tagok 24 órás figyelmét, illetve térítésmentesen használhatod a stúdiókat és a lapszerkesztőséget – tehát az utazáson és költőpénzen kívül minden benne van.

Jelentkezési lapot itt töltheted ki!

Töltsd ki, majd küldd el a [email protected] címre.

Ezután már csak 1 feladatod van: elutalni az előleget, ami mindössze 20.000 Ft.

A DUE számlaszáma: OTP 11714006-20235338

Fontos, hogy az előleg foglalónak is minősül, ezért nem áll módunkban visszafizetni, ha esetleg később lemondanád a tábort. De reméljük, hogy erre nem kerül sor, hiszen nyáron velünk táborozol a Balaton partján, ami garantáltan jó szórakozás lesz.

Hol kapható még információ a médiatáborról?

due.hu-n, a DUE Facebook-oldalán, a tábor Facebook-csoportjában, a 06-1-222-82-13-as telefonszámon, illetve személyesen Budapesten, a DUE Örs vezér tere 11. szám alatt található irodájában.

Csekkold a 40. DUE-tábor Facebook-eseményét is és jelezd, hogy “Ott leszel”!

Ha elutaltad az előleget, lépj be a 2020-as médiatábor zárt Facebook-csoportjába is!

A DUE-táborban csak DUE-tagok vehetnek részt! A táborig még bőven van időd belépni az egyesületünkbe! A tagságról ide kattintva tájékozódhatsz.

 
 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Stipi-stopi: kilencen már foglaltak!

Oszd meg a Facebook-on!

Stipi-stopi: kilencen már foglaltak!

Oszd meg a Facebook-on!

X