okosbutor

Szeptembertől újranyit a DUE Iroda

Szeptembertől újranyit a DUE Iroda

Lassan véget ér a nyári szünet, kezdődik a tanév, és ezzel a DUE élete is újra felpörög! Ha bármilyen fontos ügyben fel szeretnél minket keresni, azt szeptember 1-től újra megteheted személyesen is!

A DUE Iroda hétfőtől-péntekig 10-16 óra között lesz nyitva. Kérünk, a gördülékeny ügyintézés érdekében jelentkezz be előre telefonon, ha személyesen jönnél el hozzánk! A járványveszélyre tekintettel az irodában mindenképpen viselj szájmaszkot!

Telefonszámunk: +36 1 222 8213

Címünk: 1148 Budapest, Örs vezér tere 11.

Megközelítés: 

Az Örs Vezér terén található az M2-es metró, a H8-as és H9-es hévek, valamint számos busz, troli és villamosjárat megállója, illetve végállomása, így a város számos pontjáról kényelmesen elérhetőek vagyunk.

Elővárosi vonattal Kőbánya felső állomás található legközelebb, itt az S60, G60, Z60, S80, G80, és S87-es járatok állnak meg. Innen a 10-es busszal, vagy (az Ónodi utcai megállóból) a 3, 62, 62A villamosok valamelyikével juthatsz el hozzánk a leggyorsabban.

Természetesen a legegyszerűbb továbbra is az online ügyintézés, ehhez bátran keress minket a [email protected] címre írva!

 

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,062RajongóTetszik
661KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Szeptembertől újranyit a DUE Iroda

Oszd meg a Facebook-on!

Szeptembertől újranyit a DUE Iroda

Oszd meg a Facebook-on!

X