VÁLTOZÁS: egy napos lesz az idei Sajtófesztivál

VÁLTOZÁS: egy napos lesz az idei Sajtófesztivál

Biztonsági okokból úgy döntöttünk, a korábbi évekhez hasonlóan mégis egy nap, emellett korlátozott számú élő résztvevővel rendezzük meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált.

Már nagyon várjuk, hogy végre megtarthassuk a járványhelyzet miatt májusról szeptemberre halasztott rendezvényünket. Sajnos a fertőzöttek számának újbóli emelkedése miatt idén ez csak korlátozásokkal lehetséges, de azoknak, akik élőben ezúttal nem tudnak eljönni, igyekezünk gondoskodni arról, hogy minél teljesebb legyen a Sajtófeszt-élmény!

AMI VÁLTOZATLAN

A 27. alkalommal meghirdetett országos találkozónkat a budapesti Akvárium klubban tartjuk meg. Idén is számos sztárvendég teszi tiszteletét a rendezvényen, akikkel beszélgetéseken lehet rész venni. Megtartjuk a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat díjátadóját, ahol idén is számos iskolás, és egyetemista vehet át elismerést. Emellett végig izgulhatjuk a Nagy Diák Agrárteszt, a Nagy Diák Rendszerváltó Teszt, a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt, és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőit is.

AMI IDÉN MÁSHOGYAN LESZ

A korábbi tervekkel ellentétben a rendezvény egy napos lesz, szeptember 22-én lesznek a programok.

A Nagy Diák Rendszerváltó Teszt, a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt, és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt középdöntőit ezúttal nem a helyszínen, hanem a Sajtófesztivál előtti héten, egy online versenyen rendezzük meg. A Nagy Diák Agrárteszt középdöntője változatlanul az Akvárium Klubban lesz.

A Sajtófesztiválra biztonsági okokból idén korlátozottabb számban kaphatóak jegyek, így mindenképpen érdemes hamar megvásárolni, ha szeretnél jönni. A belépőkért kattints ide.

Hogy senki ne maradjon le a vendégeinkkel folytatott beszélgetésekről, a tehetségkutató pályázatunk díjátadójáról, és a tesztek döntőiről, idén a teljes rendezvényt élőben közvetítjük a Facebookon!

További részletekkel hamarosan jelentkezünk! Addig is, akár élőben, akár online: találkozzunk a Sajtófesztiválon!

(VJ)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

VÁLTOZÁS: egy napos lesz az idei Sajtófesztivál

Oszd meg a Facebook-on!

VÁLTOZÁS: egy napos lesz az idei Sajtófesztivál

Oszd meg a Facebook-on!

X