Hallgass bele a DUE Rádió májusi műsoraiba

A DUE Rádió májusi adásában rengeteg új és izgalmas témát hoztunk el nektek.

DUE Trend:

DUE Trend, a DUE Rádió műsoraival, híreivel.

Pénzügyes:

A mai adásban Izer Nobert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára a vendégünk, aki az adók világában segít nekünk jobban tájékozódni.

KRESZteződés:

A mai műsorunk különleges, mivel nem csak egy, hanem két szakértő is segít bevezetni minket a buszos közlekedés világába. Törzsök Márk, a Volánbusz kommunikációs szakértője és Szathmáry Norbert baleseti helyszínelő és autóbuszvezető műsorunk vendégei.

Fogyassz okosan!:

Alig több, mint egy hónap, és kezdődik a nyári szünet, idén pedig már utazhatunk korlátozások nélkül szinte bárhova. A legnépszerűbb közlekedési eszköz erre a repülőgép, de milyen fogyasztói jogaink vannak utazáskor? A témában Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértő segít eligazodni nekünk.

Pénz(tudás)tár:

A mai adásban már kicsit a nyári szünetre is készülünk, ugyanis a vendégünk Kovács Zsolt, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium nemzeti biztosítási stratégiáért és egyes pénzügyi szolgáltatásokért felelős miniszteri biztosa, aki a biztosítások témakörében segít eligazodni nekünk.

Alkalmi műsorunk Pünkösdre:

A pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn tartott keresztény ünnep, amelyen a kereszténység a Szentlélek kiáradását ünnepli meg.

Hallgass bele te is!