Már lehet jegyet venni az idei Sajtfesztre

Már lehet jegyet venni az idei Sajtfesztre

Idén visszatér a hosszú éveken át megszokott időpontba a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. Az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló szakmai és kulturális programját 2022. május 20-án, az újpesti UP Rendezvénytérben rendezi meg a DUE Médiahálózat. A Sajtfeszten régi és új programokkal várunk minden kedves érdeklődőt.

A pandémia miatt az elmúlt két évben őszre költözött a Sajtfeszt, de idén már lehetőségünk lesz a megszokott májusi időpontban megtartani a rendezvényt. A fiatal médiások legnagyobb országos találkozója 2022-ben új helyszínre, az UP Rendezvénytérbe költözik.

A 2022-es Sajtófesztivált a környezettudatosság jegyében rendezzük meg. Az egésznapos programban egy Klímanap keretében a környezetvédelemé és a takarékosságé a főszerep, ahol minden, a környezetvédelemmel, klímaváltozással, a teremtett világ védelmével kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz és izgalmas fejlesztéseket is megismerhetsz kiállítóink jóvoltából! A résztvevő diákok így nem csak az újságíró szakma legjobbjaival, hanem neves és elismert magyar szakemberekkel és tudósokkal is találkozhatnak, akiknek személyesen is feltehetik a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket.

Az idei Sajtófesztivál két vetélkedő döntőjének is helyt ad. Együtt szurkolhatunk a Nagy Diák Klímateszt és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntőseinek, akik a színpadi kvízjátékban mérhetik össze tudásukat, értékes nyereményekért cserébe. A döntőket online streameljük és tévéfelvételt is készítünk belőle, melynek közönségében a középdöntő résztvevői foglalnak majd helyet.

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan programja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes díjátadója. A 7 kategóriában, 3 korcsoportban meghirdetett, 2 millió forint összdíjazású pályázat minden helyezettje meghívást kap a Sajtófesztiválra, hogy személyesen vehesse át díját és a szakma elismerését kiemelkedő munkájáért.

Minden érdeklődő fiatalnak érdemes ellátogatnia az eseményre, hiszen változatos programokkal várjuk őket. Találkozhatnak a Szakmázzal, a BKIK-val, a Yettellel, az OBB-vel, a NMHH-val, a Magyar Autóklubbal, a Klímapolitikai Intézettel, a Baptista Szeretetszolgálattal, a KIFÜ-vel, a Richter Gedeonnal, a Sicontacttal, a MATE-vel, a Mediaworksszel, a LoveInfoval és a FiveAppal.

De színes tudományos ismeretterjesztő programokból sem lesz hiány, hiszen a Csodák tárháza során rengeteg értékes tudást, információt szívhatnak magukba az érdeklődők. A program során találkozhattok Pacher Tiborral, a Puli Space űrprojekt vezetőjével, Galambos Péterrel, az Óbudai Egyetem iRobottechnikai Központjának igazgatójával, Joós Andrea biológussal, Ordasi András csillagászszal, a KIFÜvel, Sicontacttal, a Baptista Szeretetszolgálattal és a MATE-vel.

Azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni május 20-án az UP Rendezvénytérbe, online közvetítésen keresztül követhetik az eseményeket a due.hu-n és a DUE Facebook oldalán.

Az egész napos programra bárki ellátogathat, jegyeket április 22-től lehet megvenni a Tixa oldalán. A korábbi évekhez hasonlóan, az early bird jegyek (május 6-ig) 1.600 forintba, az elővételes jegyek (május 19-ig) 2.000 forintba, a helyszíni jegyek 2.500 forintba kerülnek majd.

Nézd vissza te is a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál legjobb pillanatait:

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,083KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Már lehet jegyet venni az idei Sajtfesztre

Oszd meg a Facebook-on!

Már lehet jegyet venni az idei Sajtfesztre

Oszd meg a Facebook-on!

X