Találkozz a TV2 hírigazgatójával a Sajtfeszten

A Sajtófesztivál Média Pódiumán idén két olyan vendéggel is találkozhatsz, akiket senkinek sem kell bemutatni. Az egyikük a háttérben, másikuk pedig a kamerák előtt dolgozik. Találkozz te is Szalai Viviennel, a TV2 hírigazgatójával és Gönczi Gáborral, a Tények műsorvezetőjével az idei Sajtfeszten! 

Szalai Vivien 1982-ben született Budapesten. A Fazekas Mihály Gimnáziumban érettségizett, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanult. Újságírói karrierjének elindulásában a DUE is óriási szerepet játszott, hiszen az első sajtóigazolványát mi adtuk ki.

Újságírói karrierjét a Borsnál kezdte el, később a Story magazinnál is dolgozott, minek 2014-től főszerkesztője is volt. 2016-ban nevezték ki a TV2 hírigazgatójának. Ez idő alatt hatalmas sikereket értek el, a Tények, a Tények plusz és a Mokka is magasan piacvezető lett.

 

Vivien mellett az ország egyik leghíresebb tévés személyiségével, Gönczi Gáborral is találkozhatsz. A Tények műsorvezetője segít eligazodni a tévézés mindennapjaiban és elmondja, hogy hogyan készül el egy-egy hírműsor.

Ha téged is érdekel a híradók világ, akkor mindenképpen gyere el a Sajtófesztivál Média Pódiumára május 26-án, ahol bepillantást nyerhetsz e nem mindennapi szakma rejtelmeibe.