Lezajlott a Nagy Diák Tesztek online középdöntője

Lezajlott a Nagy Diák Tesztek online középdöntője

A kialakult járványhelyzet miatt idén szeptemberben online tartottuk meg a Nagy Diák Tesztek középdöntőit. Az egyes teszek online középdöntőiből a 12-12 legjobb tesztkitöltő jutott a döntőbe, melyet szeptember 22-én, kedden tartunk az Akvárium Klubban.

Sikeresen zajlottak a Nagy Diák Tesztek online középdöntői. A középdöntőkbe az első fordulókból a legjobb ezer tesztkitöltő kapott meghívást. A 30 kérdéses középdöntős tesztet ezúttal nem a döntők helyszínén, hanem online tölthették ki a versenyzők. A meghívottak közül a legtöbben bele is vágtak az online középdöntőbe, így a korábbiaknál népesebb mezőny küzdött a döntőbe jutásért.

A legeredményesebb tesztkitöltőket telefonon keressük meg, és minden információval ellátjuk őket a döntőben való részvételükhöz.

Az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében először a Nagy Diák Rendszerváltó Teszt döntőjét rendezzük meg, délelőtt 10 órától. A döntőt a rendszerváltás szemtanúja és alakítója, Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő nyitja meg. A színpadon a 12 döntőbe jutott versenyző egy berlini utazásért és két profi kamerás mobiltelefonért verseng. A Nagy Diák Rendszerváltó Teszt a „30  éve szabadon” Emlékbizottság támogatásával valósul meg.

Igen népszerű volt az idén első alkalommal megszervezett Nagy Diák Agrárteszt. Ennek döntője 12 órakor kezdődik – 12 döntőbe jutott játékos részvételével. Itt egy profi drón a fődíj, amihez egy drónvezetői tanfolyam is jár. A program a „Hello modern agrárium” támogatásával jött létre.

A Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt döntője 14 órakor kezdődik az Akvárium Klub Nagy Hall színpadán. Ide is 12 játékos jutott be, közülük hatan a 14-18 éves, hatan pedig a 18-22 éves korosztályból. Ők egy-egy jövő évi görögországi utazásért és egy-egy profi mobilért versenyeznek. A díjakat a játékot támogató Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, Dr. Hatala József adja át.

Immár negyedszer rendezzük meg a Generali Nagy Diák KRESZ-teszt döntőjét 15.30-tól az Akváriumban. A 12 fős döntőben hatan egy robogóért, hatan pedig egy ingyenes jogosítványszerzési lehetőségért játszanak.

Az egész napos programot COVID tudatosan, a járványügyi előírások maximális betartásával szervezzük. A rendezvény zártkörű, a biztonságos távolságtartás érdekében limitált résztvevő vehet részt a programokon – előzetes regisztráció alapján.

A Nagy Diák Tesztek döntőit élőben közvetítjük az interneten. A programokat követheted vagy itt a due.hu-n, vagy a Nagy Diák Tesztek Facebook oldalán.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Lezajlott a Nagy Diák Tesztek online középdöntője

Oszd meg a Facebook-on!

Lezajlott a Nagy Diák Tesztek online középdöntője

Oszd meg a Facebook-on!

X