Lezárult Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulója

Lezárult Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulója

Véget ért a Nagy Diák KRESZ-teszt 5. edukatív játékunk idei első fordulója. 2021. szeptember 8-ig több mint 17 ezren töltöttek ki sikeresen az online tesztet – ilyen sokan még nem indultak a játékban a Nagy Diák KRESZ-teszt ötéves történetében. Most indul a regisztráció a középdöntőre, hogy szeptember 30-án kiderülhessen, kik nyerik a fődíjakat.

Az országos játék középdöntőjét 2021. szeptember 30-án, csütörtökön rendezzük meg a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében a budapesti Akvárium Klubban. Az egész napos programra már reggel 9 órától várjuk az érdeklődőket és a versenyzőket.

A KRESZ-teszt középdöntőjébe a legjobb 1.000 játékos (azok, akik a legtöbb helyes választ adták a legrövidebb idő alatt) kap e-mailben meghívást. A meghívottaknak jelezniük kell, hogy részt kívánnak venni a játék következő fordulójában. Ezt a “Nagy Diák Tesztek” applikáción keresztül tehetik meg. Az app ingyenesen letölthető az Apple Storeból vagy a Google Play áruházból. A középdöntőben résztvenni kívánó játékosok az appban a KRESZ-teszt logóra kattintva tudnak bejelentkezni a személyes jelenléttel zajló középdöntőre. Ez nem szabad elmulasztani, mert ennek hiányában nem folytatható a játék.

A középdöntőben való részvételhez is elengedhetetlenül fontos lesz a Nagy Diák Tesztek applikáció, hiszen 18 kérdéses középdöntőt ezen keresztül kell majd kitölteni a helyszínen, az Akvárium Klubban, ahol a Nagy Diák KRESZ-teszt középdöntője 11 óra után kezdődik majd.

A döntőben két fődíjért verseng majd a 6 – 6 bejutó játékos. Gazdára lel egy elektromos robogó és egy teljesen ingyenes „B” kategóriás jogosítvány szerzési lehetőség.

A játék döntője is ugyanezen a napon, szeptember 30-án délután lesz. A döntő egyben egy látványos TV kvíz lesz, amit élőben közvetítünk az interneten, és amelyből felvétel készül az m5 kulturális ismeretterjesztő tévécsatorna számára. Akik ellátogatnak a Sajtfesztre, részesei lehetnek egy valódi tv műsor felvételnek.

Az ötödik alaklommal megrendezett országos edukatív játékkal az ORFK-OBB és a DUE Médiahálózat közös célja, hogy a 14 és 24 év közötti fiatalok felmérhessék a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos ismereteiket.

Azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni szeptember 30-án az Akvárium Klubba, online közvetítésen keresztül követhetik az eseményeket itt a due.hu-n vagy a DUE Facebook oldalán.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Lezárult Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulója

Oszd meg a Facebook-on!

Lezárult Nagy Diák KRESZ-teszt első fordulója

Oszd meg a Facebook-on!

X