Mindent tudsz a médiáról? – Teszteld le tudásod!

Mindent tudsz a médiáról? – Teszteld le tudásod!

A DUE Médiahálózat újra meghirdeti a Nagy Diák Médiaismereti Tesztet. A 2020. december 18-án kezdődő háromfordulós online vetélkedőn 14 és 20 év közöttiek indulhatnak. A játékosoknak médiatörténeti, műfajismereti és mozgóképi ismeretekkel kapcsolatos kérdésekre kell választ adni a teszt során.

A több mint 4 hónapon át zajló program fő célja, hogy a fiatalok médiaismeretét edukatív, de játékos formában mélyítse, szélesítse, és segítsen a diákoknak a média világában való eligazodásban, a káros médiatartalmak felismerésében.

Mi az a krán? Mikor indult el hazánkban az első televíziós adás? Egyáltalán ki tervezte a rádió elődjét? És hogy kapcsolódik a médiához a halszem? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre is kell válaszolniuk azoknak a fiataloknak, akik részt vesznek a Nagy Diák Médiaismereti Teszten.

Az első fordulóban a www.nagydiaktesztek.hu oldalon bármely érdeklődő kitöltheti az online tesztet. A legjobb eredményt elérő játékosok meghívót kapnak az április 8. és 15. között zajló középdöntőre. A döntőt pedig április 23-24-én rendezzük meg.

A fődíj egy Lenovo TAB M10 FHD Plus tablet, amit a májusi Sajtófesztiválra tervezett díjátadáson vehet majd át a nyertes.

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Mindent tudsz a médiáról? – Teszteld le tudásod!

Oszd meg a Facebook-on!

Mindent tudsz a médiáról? – Teszteld le tudásod!

Oszd meg a Facebook-on!

X