Májusban újra Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Májusban újra Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Idén visszatér a hosszú éveken át megszokott időpontba az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. Az év legnagyobb diákmédiásoknak szóló szakmai és kulturális programját 2022. május 20-án, az újpesti UP Rendezvénytérben rendezi meg a DUE Médiahálózat. A Sajtfeszten régi és új programokkal várunk minden érdeklődőt.

A pandémia miatt az elmúlt két évben őszre költözött a Sajtfeszt, de idén már lehetőségünk lesz a megszokott májusi időpontban megtartani a rendezvényt. A fiatal médiások legnagyobb országos találkozója 2022-ben új helyszínre költözik.

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál elmaradhatatlan programja a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes díjátadója. A 7 kategóriában, 3 korcsoportban meghirdetett, 2 millió forint összdíjazású pályázat minden helyezettje meghívást kap a Sajtófesztiválra, hogy személyesen vehesse át díját és a szakma elismerését kiemelkedő munkájáért.

Az idei Sajtófesztivál helyt ad három vetélkedő döntőjének is. Együtt szurkolhatunk a Nagy Diák Klímateszt 2., a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 5. és a Nagy Diák KRESZ-teszt 6. döntőseinek, akik egy színpadi kvízjátékban mérhetik össze tudásukat, értékes nyereményekért cserébe. Ezen a napon adjuk át a Nagy Diák Anyanyelvi Teszt első két helyezettjének és az iskolák versenyének két díjazottjának nyereményét.

Minden érdeklődőnek érdemes ellátogatnia az eseményre, hiszen a korábban megszokott módon rengeteg változatos programmal várjuk vendégeinket.

Szakmai programjaink a Médiapódiumon zajlanak, itt újságírókkal, vloggerekkel, tévésekkel és rádiósokkal, színészekkel, influenszerekkel találkozhattok.

Színes tudományos és ismeretterjesztő programokból sem lesz hiány, hiszen a Csodák tárházában rengeteg értékes tudást és információt szívhatnak magukba az érdeklődők.

A korábbi évekhez hasonlóan, azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni az újpesti UP Rendezvénytérbe, online közvetítésen keresztül követhetik az eseményeket a due.hu-n és a DUE Facebook oldalán.

A jegyeket a megszokott módon, a TIXA oldalán tudjátok megvásárolni.

Nézd meg te is a 28. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál Aftermovieját!

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,083KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Májusban újra Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Oszd meg a Facebook-on!

Májusban újra Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Oszd meg a Facebook-on!

X