Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Lejár a tagságod! Hosszabbíts!

Október 31-én véget ér egy újabb DUE-év, eddig kell a tagságot és a sajtóigazolvány érvényességét megújítani. November 1-től már csak az új matricával ellátott sajtóigazolvánnyal veheted igénybe a kedvezményeket! A tagsághosszabbítás feltétele a 3600 Ft-os éves tagdíj megfizetése.

A hosszabbítást legegyszerűbben a DUE Shopban teheted meg! Itt bankkártyával tudod befizetni az éves tagdíjat.

A tagság- és igazolványhosszabbítást átutalással is intézheted. A tagdíjat (3600 Ft) a DUE bankszámlaszámára utald: OTP Bank 11714006-20235338-00000000. A közlemény rovatba írd be a neved (vagy akinek a tagságát hosszabbítod) és a sajtóigazolványod számát!

Ha befizetted a tagdíjadat, akkor már más teendőd nincs. Kivéve, ha az elmúlt egy évben megváltozott az e-mail címed vagy a lakcímed! Ha változás történt, akkor e-mailben értesítsd irodánkat a due@due.hu címen! FONTOS! A lakcímváltozást ne feledd el jelezni, mert a DUE automatikusan a legutóbb megadott címedre fogja küldeni az érvényesítő matricát!

A tagdíj befizetésed beérkezése után automatikusan DUE-tag leszel 2020. október 31-ig, és postafordultával küldjük az igazolványhoz az új, vonalkódos érvényesítő matricát.

Tarts velünk az új DUE-évben is, vegyél részt programjainkon és spórolj a sajtóigazolványoddal!

A DUE igazolvánnyal a Benefit Barcode kedvezményeit is igénybe veheted! Számtalan helyen vásárolhatsz kedvezménnyel, a ruházattól az étkezésen keresztül a könyvekig vagy a szépségápolásig!

A elfogadó helyek listáját itt nézheted meg!

Hosszabbítsd meg időben a DUE-tagságod érvényességét, hogy ebben a DUE-évben is részt vehess az egyesület programjain és használd a sajtóigazolvány nyújtotta kedvezményeket, amivel sok ezer forintot takaríthatsz meg!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság