Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

A DUE 2007. évi közhasznúsági jelentése

A DUE 2007. évi közhasznúsági jelentéseA DUE 2008. október 16-i közgyűlésén Kecskés István, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének elnöke ismertette az egyesület 2007. évi közhasznúsági jelentését.

Kőbánya alul üres - megnéztük

Kőbánya alul üres - megnéztükGyermekkorunkban sokan susogták: Kőbánya alul üres. Legendák keringtek arról, hogy a II. világháborúban szerelőüzemnek használt járatokban még ma is élnek német katonák. Hazánk egyik legnagyobb, összefüggő pincerendszere még ma is sok titkot őriz. Hat DUE-s megismerkedett a föld alatti világgal.

Csak néztünk, mintatévében

Csak néztünk, mintatévébenHajdanán törvénybe iktatták a hétfői adásszünetet, hogy a családtagok egymással törődjenek és ne a tévét bámulják – mesélte kísérőnk a Magyar Televízió új székházában lett látogatásunkkor 2010. március 19-én. Forgattunk műsort, megnéztük, hol születnek a hírek, és mit őriz Süsü, a sárkány.

Merry X-BOX!

Merry X-BOX!  Építészpince, csütörtök este. Karácsonyfa, kivetítő, sonkás szendvics. Egy DUE generáció – 6 év – mondta Balázs Géza a köszöntő beszédében. Ezek szerint 4 DUE generáció karácsonyozott együtt.

Nagyot vetítettünk a Kutatók Éjszakáján

Nagyot vetítettünk a Kutatók ÉjszakájánSzeptember 24-én országszerte közérthető nyelven várt kicsiket és nagyokat, különösen kíváncsi szülőket és felnőtteket, szenvedélyesen tehetséges diákokat és fiatalokat a Kutatók Éjszakája, az ország egyik legjelentősebb kutatás-fejlesztéssel foglalkozó eseménysorozata.

De jó, hogy van ez a DUE!

De jó, hogy van ez a DUE!Ezt mondta a budapesti Educatio kiállítás egyik résztvevője, miután végighallgatta a DUE Médiahálóat, a diákújságíró egyesület bemutatkozását a DUE standjánál. 2010. január 22-én és 23-án több tízezer fiatal ismerkedhetett meg a Syma Csarnokban kiemelten közhasznú egyesületünkkel.

Duésok a Magyar Gallup Intézetben

Duésok a Magyar Gallup IntézetbenA rádiók hallgatottságának mérési módszereiről tartott előadást egy maroknyi duésnak 2005. október 27-én délután Varga Ilona főigazgató a Magyar Gallup Intézetben.

Esőben Kamaszfesztiváloztunk

Esőben KamaszfesztiváloztunkA DUE is részt vett 2010. szeptember 11-én az Országos Kamaszfesztiválon a budapesti Zöld Pardonban.

Iszap - megérkezett a DUE-s segély

Iszap - megérkezett a DUE-s segélyMegérkezett a DUE és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segélye Devecserbe, az iszapömlés miatt bajba került Gárdonyi Géza Általános Iskolába. Az intézmény diákrádiója egyesületünk tagja. Helyszíni tudósítás.

A Kempinski V.I.P. vendégei voltunk

A Kempinski V.I.P. vendégei voltunkA Kempinski Hotel Corvinus Budapest hotelben tett látogatást 2011. február 18-án pénteken a DUE Kulissza Gerilla Brigádja. A kíváncsi DUE-sokat Somlyai Zoltán, a hotel marketing- és értékesítési igazgatója vezette körbe a luxusszálodában.

Zsuzsa is megvolt - ráadásul a négyes metróban

Zsuzsa is megvolt - ráadásul a négyes metróbanMúltkor Évába hatoltunk be, ezért most Zsuzsát mászta végig egy tucatnyi DUE-s. 2008 április 3-án délután a 4-es metró építkezésének helyszínén vendégeskedett a DUE Kulissza Gerilla Brigádja a DBR Metró Projekt Igazgatóság és az Eurometro exkluzív vendégeként. (Az Éva egy alagút, a Zsuzsa a másik).

Alagúttörők lettünk Budapest alatt

Alagúttörők lettünk Budapest alattOlyan jó lenne úgy kezdeni, hogy húsz DUE-s kétszer is végigment Éván, de legyünk hivatalosak, mégiscsak egy 486 milliárd forintos beruházás helyszínén járt a DUE Kulissza Gerilla Brigádja. 2007. október 9-én a DBR Metró Projekt Igazgatóságának vendégeként a 4-es metró építkezésén vendégeskedtünk.

Első 1 2 3 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság