Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Csók és könnyek

Csók és könnyek Tippek fiúknak, lányoktól randihoz.

Minden kezdet nehéz

Minden kezdet nehézA bazi nagy Ő ott ül tőled nem messze. Mit csinálsz? Várod, hogy megszólítson. De feléd se néz. Cink, nem? Tippek lányoknak, fiúktól.

Minden kezdet nehéz

Minden kezdet nehézA bazi nagy Ő ott ül tőled nem messze. Mit csinálsz? Azt várod, hogy megszólítson? Tudod, mi jár a fejünkben? Tippek fiúknak, lányoktól!

Ifjúság és média konferencia kulturális programja a Művészetek Palotájában

Ifjúság és média konferencia kulturális programja a Művészetek PalotájábanA pedagógusoknak szóló Ifjúság és média konferencia első napján, pénteken este vacsorával egybekötött kulturális program keretében a Művészetek Palotájába látogatunk el, ahol a Concerto Budapest hangversenyén veszünk részt 19.30-tól, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben.

Csók és könnyek

Csók és könnyekTippek lányoknak, fiúktól randihoz.

Ciki honlapok, illegális fájl-cserebere - Kalandozások az internet sötét oldalán

Ciki honlapok, illegális fájl-cserebere - Kalandozások az internet sötét oldalán Az elmúlt két-három évben ugrásszerűen megnőtt azoknak a weblapoknak a száma, ahol névvel, sőt, elérhetőséggel „másodközlik” a közösségi portálokra feltöltött képeket, olyan kommentlavinákat elindítva, amelyek láttán az érintett legszívesebben sírógörcsöt kapna...

Ne légy paranoiás, de légy óvatos! Adatok, fotók az interneten

Ne légy paranoiás, de légy óvatos! Adatok, fotók az interneten Az internet. Öt éve még nagy szó volt, ha otthonról tudtál netezni, ma meg már a zsebedben hordod. A suliban, ha unatkoztál, pár éve még amőbáztál a padtársaddal, ma meg suttyomban csetelsz a kettővel arrébb ülő haverral. Egyre inkább a napi rutin része lesz, és egyre többet tud rólunk.

Fenntarthatósági nap, negyedszer

Fenntarthatósági nap, negyedszerA negyedik Fenntarthatósági napot tartották szeptember 24-én a Millenárison. A rendezvény házigazdái Novák Péter és a Momentán Társulat voltak.

Re-kultúra

Re-kultúraNyár, napsütés, tengerpart. Jobb kezedben egy üveg kóla, bal kezedben pedig az e-bookod. Szüleid persze melletted az aktuális krimijüket az évszázadok óta bevált, színes, szagos, szakadozott, papírfedeles könyvből olvassák.

Kik foglalkoznak a pénzünkkel?

Kik foglalkoznak a pénzünkkel?A hazai bankrendszer kétszintű: a nemzeti bankok (minden országban egy van) vagyis a jegybankok mellett a kereskedelmi bankok szolgáltatásait vehetjük igénybe.

Persely és pénztárca helyett

Persely és pénztárca helyettÚj rovatunkkal közelebb hozzuk a bonyolultnak látszó pénzügyi világot. Így a hétköznapokban biztosabban mozogsz majd e területen, és képben leszel a bankok szükséges és hasznos szolgáltatásait illetően.

Lezárult a jelentkezés az Ifjúság és média konferenciára

Lezárult a jelentkezés az Ifjúság és média konferenciáraOktóber 5-én lezárult a jelentkezés a pedagógusoknak szóló konferenciánkra.

Első 1 2 3 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 190 191 192 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság