Elnökségi közlemény

Elnökségi közlemény

A DUE Elnökségének közleménye rendezvényeinkkel kapcsolatban

Kedves Barátaink!

Mindenki előtt ismert, hogy milyen nehéz helyzetben van az ország és a világ, és ezzel kapcsolatban milyen intézkedések születtek Magyarországon. Ezek a lépések az egészségünk, az életünk védelmét szolgálják, de mindenkitől áldozatokat és lemondást vár. Nincs ez másként velünk sem, így a DUE Médiahálózatnak is lépéseket kell tennie.

  1. Az idei Sajtófesztivál az eredeti tervekkel ellentétben nem májusban, hanem szeptember 22-én lesz, az eredetileg tervezett helyszínen, az Akvárium Klubban. A rendezvényen 500 fő vehet részt. Részletek ebben a cikkben.
  2. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetése az elhalasztott Sajtófesztiválon, szeptember 22-én lesz.
  3. A Sajtófesztivál egyik jelentős programja több teszt-döntőt is érint. Egyeztetve az együttműködő partnerekkel, az aktuális Nagy Diák Tesztek fináléját (Nagy Diák Agrárteszt, Nagy Diák Rendszerváltoztató Teszt, Generali Nagy Diák KRESZ-teszt 4., Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt 3.) a szeptemberi Sajtófesztivállal együtt a fesztivál módosított időpontjában rendezzük meg.
  4. Az elmúlt években a Sajtófesztivál után tartottuk meg a DUE Médiahálózat évi rendes közgyűlését. Ez idén is így lesz. Részletek itt.
  5. A nyári tábort idén sajnos nem tudjuk megrendezni, helyette őszi alkotótábort tartunk. Részletek itt.

A DUE Médiahálózat elnöksége

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
679KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Elnökségi közlemény

Oszd meg a Facebook-on!

Elnökségi közlemény

Oszd meg a Facebook-on!

X