Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Mi az a DUE?

National Society of Student and Youth Journalists

National Society of Student and Youth JournalistsDUE was officially founded in 1989 by individuals. Before that, since 1982, it regularly organized national radio and journalist camps in the summer, courses, and competitions.

Mi az, hogy DUE-tag?

Mi az, hogy DUE-tag?Megnyugtathatunk, a DUE nem valami fertőző betegség, nem úttörőörs és nem szekta. Annál inkább egy sok szakmai és szórakozási lehetőséget kínáló kapcsolat egy jófej emberekből álló csapattal.

Miért jó a DUE?

Miért jó a DUE?A kérdést akár meg is fordíthatnánk: miért nem? De mivel erre nehezen tudnánk válaszolni, inkább mégis az előnyeiről írtunk, mert abból sokkal, sokkal több van.

Mi az a DUE?

Mi az a DUE?A DUE Médiahálózat – korábbi nevén a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete – Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete. Alapítói 1989. szeptember 11-én hozták létre, de már 1982 óta szerveztek rádiós szaktáborokat.

Kapcsolódó hírek

Köszönjük, DUE!

Már szinte alig van olyan „csücske” a médiának, ahol ne találkozhatnánk DUE-sokkal. A DUE Médiahálózat egykori és mai tagjai valóban behálózzák a médiát. Persze élet számtalan más területén is rendre összefutunk olyanokkal, akik szintén a DUE-ból indultak.

A DUE közhasznúsági jelentései

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete közhasznú szervezet. A 2018-as, és azt megelőző évekről szóló beszámolója alább megtekinthető.

Légy a DUE területi képviselője!

Olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenék a DUE munkáját városukban. Ha kedveled az aktív közösségi életet, és lennél a területi képviselőnk, jelentkezz az onkentes@due.hu címen!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság