Tudós csajok – meghosszabbítva február 10-ig

Tudós csajok – meghosszabbítva február 10-ig

Sokan érdeklődnek a DUE tudományos programjára, a Tudós csajokra. Van azonban még hely az élménydús képzésen, ezért úgy döntöttünk, hogy egy héttel meghosszabbítjuk a jelentkezési határidőt február 10-ig.

A programot elsősorban azoknak a lányoknak (de persze fiúknak is) hirdetjük meg, akik egyszerre érdeklődnek a természettudományok és a média iránt.

A program kiválasztott résztvevői neves és elismert magyar kutatónőkkel ismerkedhetnek meg. A program hibrid: online indul, de reményeink szerint ahogy a járványhelyzet engedi, személyesen is lehet találkozni a szakmájukban kiváló kutató szakemberekkel, sőt ellátogatunk kutatóintézetekbe is. A résztvevők inspirációt és sok érdekes, hasznos tudást szerezhetnek tanulmányaikhoz, későbbi tudományos céljaik eléréséhez.

A programon csak korlátozott számban vehetnek részt diákok, előzetes jelentkezés alapján.

A vírusjárvány is megmutatta, hogy a kutatók számára is fontos, hogy munkájukat, eredményeiket jól tudják kommunikálni. Így a „Tudós csajok” program résztvevői nem csak a természettudományokkal, hanem a média világával is megismerkedhetnek – a kreatív szövegek írástól az interjúkészítésig.

A jelentkezéshez szükséges bemutatkozásokat a [email protected] e-mail címre várjuk.

A meghosszabbított jelentkezési határidő 2021.02.10. szerda.

Jelentkezz még ma, hogy biztosan ne maradj le!

Bővebben: https://due.hu/tudos-csajok/tudos-csajok-2/

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,090KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Tudós csajok – meghosszabbítva február 10-ig

Oszd meg a Facebook-on!

Tudós csajok – meghosszabbítva február 10-ig

Oszd meg a Facebook-on!

X