Barátságos nyelvvizsga

Barátságos nyelvvizsga

A LanguageCert szóbeli vizsgája igazi vizsgázóbarát vizsga.

A sikeres szóbeli vizsgarész teljesítéséhez minimum 50 %-ot kell elérnetek (összesen mind a 4 részből, nem feladatonként), mint ahogy a LanguageCert többi készségén is.

A vizsgázás profi vizsgáztatóval és nem vizsgázópárral zajlik, így nem befolyásolja a teljesítményed egy másik vizsgázó.

Az értékelés nem helyben történik ott a vizsgán, hanem felvétel készül a szóbeliről és azt a vizsgát követően a Vizsgaközpontban pontozzák. Ez lényegesen csökkenti a stresszt, mivel itt a vizsgáztatónak csak az a dolga, hogy beszélgessen veled és aktívan beszéltessen téged.

A vizsgafeladatok és szituációk kizárólag hétköznapi témákból állnak, amelyeket könnyen meg lehet válaszolni

A LanguageCert beszédkészség vizsgarészt négy kritérium mentén pontozzák:

  • feladatmegoldás és koherencia
  • nyelvtan helyessége és változatossága/választékossága
  • szókincs helyessége és változatossága/választékossága
  • kiejtés, intonáció, gördülékenység

Minden kritériumra 0 és 4 pont között lehet pontokat kapni. Az 1 pont a szint követelménye alatti teljesítményt jelöli, a 2 pont a minimum követelmények elérését, a 3 pont pedig a stabil, megfelelő szinten megírt teljesítményt mutatja. A 4 pont az adott szinten a legmagasabb követelmények elérésről tanúskodik.

(X)

Oszd meg a Facebook-on!

Események

Social

9,071RajongóTetszik
1,023KövetőKövetés
237FeliratkozóFeliratkozás

Legyél DUE-tag!

Egyre több kedvezményt kapnak a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének tagjai. A DUE sajtóigazolványa kinyitja a kapukat a diákújságírók előtt, legyen szó interjúról, vagy egy kiállítás meglátogatásáról.

Tagság hosszabbítás

Nálunk mindig október 31-én ér véget a DUE-év, és ezzel lejár a DUE-tagság érvényessége. Figyelj rá, hogy ne szakadjon meg a tagságod, és mielőbb...

Ne dőlj be!

Barátságos nyelvvizsga

Oszd meg a Facebook-on!

Barátságos nyelvvizsga

Oszd meg a Facebook-on!

X