Hogyan kérd meg szíved választottjának kezét? – HÁT ÍGY!

Mint tudjuk, az ember fiának szigorúan kétszer van lehetősége egy évben megkérni szerelme kezét: Karácsonykor vagy Valentin-napon. Az utóbbi pedig hamarosan a nyakunkon. A lánykérés a férfiak számára egészen biztosan nagy kihívást jelent és kifejezetten sok bátorságot vesz igénybe. Az alábbi öt nem mindennapi, megható vagy olykor vicces ötlet is erről árulkodik.

1. Szerelem a ringben

John Cena 2012-ben házasodott össze a WWE Dívájával, Nikki Bellával, miután a nagyközönség előtt kérte meg választottja kezét. Bár a pár útjai hat év után elváltak, a pankráció világába különleges pillanatot teremtettek.

2. Összehoz minket

Ugyancsak 2012-ben, az azóta megszűnt Music FM hallgatói már a rádió indulása után pár hónappal fültanúi lehettek egy igazán rendhagyó lánykérésnek. Balogh Tamás, a Délutáni RoadShow műsorvezetője élő adásban kérte meg a szintén műsorvezető Pordán Petra kezét, akivel házassága a mai napig tart. A több, mint 10 éves adás visszahallgatható Soundcloudon vagy megnézhető a róla készített videó Youtube-on is.

3. Csak tőlünk szép

Kasza Tibor 2017-ben kérte meg kedvese, Manker kezét, a Nagy Duett színpadán. Még ebben az évben egybekeltek és azóta már családként élnek együtt, boldogan.

Kasza Tibi lánykérése élő adásban!
kép forrása: tv2play.hu
4. A Holdig és vissza

Ennek a fiatal párnak még a Holdról is látszik a szerelme, így nem meglepő, hogy a Nagy kérdésre a válasz „igen“ lett.

5. Életfogytiglan tartó szerelem

Oficial queda en shock al ver entrar a su novio esposado en la corte y "declararse culpable" | Te Importa

Tiffany Allison párja, Brett Stidham egyenesen az esküdtszék előtt vallotta meg szerelmét, ahol életfogytiglanra ítélték, miután Tiffany igent mondott neki.

 

 

 

 

(Vörös Rebeka F.)