Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Sikeres közgyűlést tartottunk

Október 16-án 18 órai kezdettel tartotta meg éves rendes közgyűlését a DUE. Kecskés István megállapította, hogy a közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, mivel az a 2008. október 14-ére kitűzött közgyűlés pótközgyűlése

A 2007. évre vonatkozó szakmai és a gazdálkodási beszámoló után a jelen lévők elfogadták a 2007. évre vonatkozó közhasznúsági jelentést, majd tájékoztatót hallgathattak meg a DUE jubileumi évének programjáról.

Közgyűlési határozatként 3200-ról 3400 Ft-ra emelkedett a tagdíj összege. Ugyanakkor 200 Ft-tal (2500 Ft-ra) csökkent  a sajtóigazolvány egyszeri kiváltási díja, így az eddiginél (5900 Ft) egy forinttal sem kell többet fizetniük azoknak, akik most döntenek úgy, hogy belépnek a DUE-ba.

A közgyűlésen az egyesület alapszabályának több pontbeli módosításáról is döntés született. A módosítások az egyesület tevékenységének bővítését szolgálják.

A DUE elnöksége javasolta, hogy a jövőben az éves rendes közgyűlésre mindig májusban kerüljön sor. Ezzel a közgyűlésen megjelentek is egyetértettek. Így közgyűlés legközelebb 2009. májusában!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság