Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Ne dőlj be!

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Emlékidézés és díjeső a DUE 30. születésnapján

Emlékidézés és díjeső a DUE 30. születésnapjánVisszatekintettünk a múltba és terveket fogalmaztunk meg a jövőre – így foglalható össze a DUE 30. születésnapján tartott rendezvény.

Új tiszteletbeli tagokat avattunk

Új tiszteletbeli tagokat avattunkA DUE 30. születésnapját kihasználtuk arra, hogy új tiszteletbeli tagokat avassunk. Négyen kapták meg az elismerést.

Újjászületés – film a DUE 30 évvel ezelőtti alapításáról

Újjászületés – film a DUE 30 évvel ezelőtti alapításárólA DUE alapításának 30. évfordulóját ünnepeltük szombaton. A kőbányai eseményen mutatták be a készítők azt a filmet, ami visszarepített minket a három évtizeddel korábbi időkbe.

Videós minisorozattal, sztár pingpong bajnoksággal érkezik a harmadik Fair Play Nap

Videós minisorozattal, sztár pingpong bajnoksággal érkezik a   harmadik Fair Play NapAkár a Kowalski meg a Vega tagjaival is pingpongozhatsz, ha ott leszel a harmadik Fair Play Nap valamelyik helyszínén.

Egyre népszerűbbek az egészségügyi képzések

Egyre népszerűbbek az egészségügyi képzésekHamarosan el kell döntenie minden érintettnek, hogy merre folytatja a tanulmányait. Ehhez adunk némi segítséget.

Szabadulószoba és tankonyha egy helyen – így ünnepletek a sikerszakmák

Szabadulószoba és tankonyha egy helyen – így ünnepletek a sikerszakmákTöbb mint 200 középiskolás diák látogatott el a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karára (BGE KVIK) november 8-án, pénteken, hogy játékos formában megismerkedjen a XXI. század sikerszakmáival, a kar képzési kínálatával.

Filmteszt súgó: Van valami furcsa és magmagyarázhatatlan

Filmteszt súgó: Van valami furcsa és magmagyarázhatatlanSokan töltik ki a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 3. tesztet. Adunk egy kis segítséget.

Filmteszt súgó: Ernelláék Farkaséknál

Filmteszt súgó: Ernelláék FarkaséknálJavában zajlik a Nagy Magyar Fimteszt Diákoknak 3. kiírása. Adunk egy kis segítséget.

Januárban ismét téli túra!

Januárban ismét téli túra!Kilencedik alkalommal hívják közös kalandra a DUE-sokat egyesületünk természetjárói. A „Zergék” és az „Őzikék” 2020. január 11-12-én a börzsönyi Kemence és Bernecebaráti gyönyörű erdeiben túrázhatnak. Lesz vetélkedő, tombola és buli is. Jelentkezz most!

Ez már trilógia! Itt a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 3.

Ez már trilógia! Itt a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 3.Töltsd ki a tesztet és kezdj el Te is filmezni - ehhez az egyik legmenőbb és legprofibb kamerás telefont nyerheted velünk!

Hatvan esztendős a DUE alapító alelnöke

Hatvan esztendős a DUE alapító alelnökeBalázs Géza professzor, a DUE egyik alapítója, Manyszi megálmodója és ügyvezetője ma ünnepli 60. születésnapját. Tegnap este barátai, pályatársai és tanítványai körében köszöntöttük őt az ELTE BTK kari tanácstermében.

Játék segít abban, hogy ne csapjanak be a reklámok

Játék segít abban, hogy ne csapjanak be a reklámokÚjabb tesztet indítunk! A Nagy Diák Versenykultúra Teszt immár második alkalommal veszi kezdetét, a téma pedig a gazdaság, a verseny, a reklámok és a fogyasztói tudatosság.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 186 187 188 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság