Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Filmteszt Helpdesk: Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)!

Filmteszt Helpdesk: Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)!Minden héten adunk egy kis segítséget a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. kitöltéséhez! Az is rosszul tud esni, ha más hülyeségnek tartja azt, ami téged érdekel. És az meg egyenesen iszonyú, ha cyber bullying áldozata vagy, csak úgy, mint Eszter.

Újra indul a Nemzeti Civil Akadémia!

Újra indul a Nemzeti Civil Akadémia!A DUE ingyenes képzéssorozata 2019 január-februárjában ismét megnyitja kapuit a hazai civil szervezetek előtt. Hogyan legyünk tudatos médiahasználók? Hogyan írjunk, beszéljünk, közvetítsük céljainkat könnyen befogadható formában? Milyen kommunikációs lehetőségeket rejt a közösségi média?

5 trükk hogy népszerűbb legyen a profilod

5 trükk hogy népszerűbb legyen a profilodSzeretnél online népszerűbb lenni? Elképedve nézed a sztárok, esetleg ismerősök posztjait? Most elhoztunk neked 5 tippet, amitől jobb, népszerűbb lesz az Instagram, Facebook vagy akár Twitter fiókod.

A DUE elnökének karácsonyi köszöntője

A DUE elnökének karácsonyi köszöntőjeA DUE Médiahálózat elnöke, Kecskés István köszöntőjével kívánunk boldog, békés karácsonyt minden kedves DUE-tagnak, látogatónknak, barátainknak!

Filmteszt Helpdesk: Ernelláék Farkaséknál

Filmteszt Helpdesk: Ernelláék FarkaséknálMinden héten adunk egy kis segítséget a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. kitöltéséhez! Van, amikor nagyon kellemetlen, ha vendégek csöppen az ember életébe. De először az örömé a főszerep, ami elég hamar múlni kezd. Ez nincs másként Farkaséknál sem, ahová Ernelláék érkeznek meg Skóciából.

XS - a rendszerbe iktatva

XS - a rendszerbe iktatvaGömbölyű sarkok, nemes acél váz, ezüst alma logó, hipergyors FaceID, duál kamera, amivel mélységélességet lehet állítani. Ez az iPhone XS, ami a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 2. fődíja!

Megjelent az év utolsó DUE Tallózója

Megjelent az év utolsó DUE TallózójaAz év végével az utolsó DUE Tallózóhoz is elérkeztünk. Igyekeztünk minden olyat belezsúfolni, amit 40 oldalba csak lehet.

Már csak pár nap maradt hátra, ne késlekedj!

Már csak pár nap maradt hátra, ne késlekedj!Visszaszámlálás elindult! Vegyél részt a karácsonyi akcióban!

Filmteszt újratöltve!

Filmteszt újratöltve!Sokaknak már nem ismeretlen a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak elnevezésű vetélkedő, melyet a tavaly először rendeztünk meg, és több mint 17 000-en vettek részt rajta. Az idei országos játék online fordulója 2018. december 15.-én startol.

A földrengések átköltöztek a Marsra!

A földrengések átköltöztek a Marsra!Munkahelyén fogadott minket Kiszely Márta szeizmológus, az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézetének Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumában. Többek között olyan érdekes témákról volt szó, mint hogy mik azok a marsrengések.

Köszönjük a munkátokat!

Köszönjük a munkátokat!Az idei DUE karácsonyon is megköszöntük és értékeltük azok munkáját, akik egy év leforgása alatta legtöbbet tették az egyesületért.

Már öt éve van TSZSZ

Már öt éve van TSZSZHogy micsoda? A Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ). Amely 2013 nyarától, jogszabály által előírt keretek között működik. Létrehozásának célja az építőipari kintlévőségek, lánctartozások mérséklése, a peres eljárások számának csökkentése volt.

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 167 168 169 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság