Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Légy résen a netes pénzügyeknél

Légy résen a netes pénzügyeknélMára valóságos tranzakciós sztrádává vált az internet. Kényelmes webshopok, kuponok, kódok, online bankolás és a netes pénzforgalom egyéb, mindennapi módjai kínálkoznak a fotelben ülve. Egyszerűnek tűnnek, biztonságosak, de az is előfordul, hogy csalók kevernek slamasztikába.

Hogyan tanulj fizikát a neten?

Hogyan tanulj fizikát a neten?„Nem értem, mit is veszünk órán, mit írjak le a füzetembe?” A diákok többségében fizikaórán ezek a kérdések sokszor megfogalmazódnak. A fizika szó hallatán görcsbe rándul a gyomruk, ráadásul jogosan. Nem a legegyszerűbb tantárgy, de segítünk, hogy tanulhatóbb legyen.

Biztosított síelés

Biztosított síelésFontos, hogy a téli sportok kedvelői is figyeljenek a biztonságokra.

Online kárbejelentés, már nem csak a jövő zenéje

Online kárbejelentés, már nem csak a jövő zenéjeA gyorsabb és a hatékonyabb ügyintézésért már online is lehet ügyintézni, csak egy applikáció kell hozzá!

Spórolj és közben légy egyedi!

Spórolj és közben légy egyedi!Többen esküsznek az új ruhára. Mások a használtat támogatják. Két érv fixen az utóbbi mellett szól: olcsó és egyedi.

Annyit amennyit ér

Annyit amennyit érHajlamosak vagyunk csak azért megvenni valamit mert drága és mert státuszszimbólum. Közben maga a tárgy nem is ér annyit. Megtakarítási tippek lépésről lépésre!

Diákként megtakarítani

Diákként megtakarítaniMegtakarítani sosem egyszerű, főleg nem diákként, amikor nincs fix jövedelme az embernek. Hoztunk egy két tippet, hogy tudsz faragni a kiadásaidon!

Irodalom az interneten

Irodalom az internetenNem mennek a verslábak? A költői képek? Itt egy pár app, ami segít!

Árulkodó árulóoldalak

Árulkodó árulóoldalakFake news, egészen ismerős szókapcsolat. De hogyan is találkozunk vele a gyakorlatban?

Matekos appok segítenek a tanulásban

Matekos appok segítenek a tanulásbanAmúgy is nehezen megy, és még a tankönyvek sem segítenek? Felsorolunk neked pár appot, ami segíthet.

Óvatosan a képekkel a neten

Óvatosan a képekkel a netenNaponta milliónyi képet küldünk világszerte. Az más kérdés, hogy nem mindegyik kerül jó kézbe. Segítünk, hogyan lehet biztonságosan képet küldeni

Tuti alkalmazások töri tanuláshoz

Tuti alkalmazások töri tanuláshozElhoztuk neked a legjobb alkalmazásokat és weboldalakat, amivel könnyebben fog menni a töri tanulás!

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 174 175 176 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság