Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Programajánló: Léda

Programajánló: LédaHa szereted a magyar irodalmat, és szívesen jársz színházba, akkor mindképp el kell menned a Léda-ra, a gödöllői Kastély Színházba!

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 2. RÉSZ

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 2. RÉSZTalán túlzásnak tűnik, de a régi táborozók tudják, hogy csoportvezetőt választani a DUE-táborban: na, az egy életre szóló döntés is lehet. Hogyan válassz csoportvezetőt?

Aljas szándék a monitor mögött

Aljas szándék a monitor mögöttRéka dühösen és csalódottan csapja be az ajtót. Az anyja még kiabál utána, bocsánatot akar kérni, hogy megint le kell mondania a közös „csajos” napjukat, mint ahogy az előző hetekben mindig... A válás óta ő sem tudott dűlőre jutni az érzéseivel és gondolataival. Hát még Réka. 2019. április.

Óvatos légy, ne áldozat!

Óvatos légy, ne áldozat! Éves szinten több tizenéves is az utcákon, bárokban köt ki, mint örömlány. Legtöbbször nem tudnak ellene védekezni, olyan ügyesen csalják őket lépre, és ezért sokszor nincs, aki segítsen nekik még időben. 2019. május-június.

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 1. RÉSZ

MI TÖRTÉNIK A DUE-TÁBORBAN 1. RÉSZA balatonszárszói DUE-tábor semmi máshoz nem hasonlítható programokat és élményeket tartogat neked, amikre fel kell készülnöd.

Űrtábor 2019

Űrtábor 2019A nyár már nincs is olyan messze! Július 7–13. között Sátoraljaújhelyen lesz a 2019-es Űrtábor, már nyitva áll a kedvezményes jelentkezés lehetősége. A táborba 13–18 év közötti diákokat várnak.

Puskás Peti: "Minden napot kihasználtam arra, hogy befektessek az életembe”

Puskás Peti: Gondoltad volna, hogy Puskás Peti, a The Biebers énekese és az X-Faktor mentora valaha bolti eladóként dolgozott? Vagy esetleg azt, hogy inkább biciklizett és spórolt hét évig, hogy megvehesse álmai autóját? Peti a készpénzkímélő Iskolák nagyköveteként már diákok ezreivel osztotta meg tapasztalatait

Bankkártyával az iskolai büfében? Igen!

Bankkártyával az iskolai büfében? Igen!A Készpénzkímélő Iskolák tesztprogramban 14 vidéki és budapesti középiskolában, eddig 19 banki fizetési terminált telepítettek. Az újításokról Somlay Reginával beszélgettünk, aki 2008 óta a készpénzkímélő Óbudai Árpád Gimnázium büfése.

Milyen feltételekkel lehet értékpapírt vásárolni?

Milyen feltételekkel lehet értékpapírt vásárolni?Felmerülhet a kérdés, hogy ha ennyi pozitív tulajdonsága van az állampapíroknak, hogyan lehet hozzájutni? Ehavi témánk a Pénzügyes rovatban az állampapír!

Állampapírok: rövid vagy hosszútávon érdemes befektetni?

Állampapírok: rövid vagy hosszútávon érdemes befektetni? Ebben a hónapban Balog László pénzügyekért felelős helyettes államtitkár segít eligazodni az állampapírok erdejében.

Mi a helyzet a magyar állampapírokkal?

Mi a helyzet a magyar állampapírokkal?Nagy plakátokon találkozhattál már az állampapír szóval, de hogy mit is jelent pontosan és miért hasznos nem tudod pontosan. Ehavi témánk az állampapír!

Mik azok az állampapírok?

Mik azok az állampapírok?A DUE Tallózóban megjelenő Pénz+Ügyes rovat nyomán, itt egy kis online segítség,hogy jobban eligazodjatok a pénzügyi világban. Ehavi témánk az állampapírok!

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 181 182 183 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság