Eseménynaptár

Sajtóigazolvány
és tagjelentkezés

Shop

Shop

Így írtok ti

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Van beleszólásod!

Van beleszólásod!Idén 7. alkalommal rendezték meg a „Van beleszólásod!” Parlamenti Ifjúsági Napot, aminek célja, hogy a fiatalabb generáció közelebbről megismerkedhessen a demokráciával, megtanuljon beleszólni a róluk szóló döntésekbe.300 középiskolás diák tehette fel kérdéseit köztük a DUE tudósítói is!

Kalandor: Japán

Kalandor: JapánA felkelő Nap országa.Igen, jól olvastad. A Felkelő Nap országa, alias Japán. Színesebbnél színesebb, furcsábbnál furcsább dolgokra asszociálunk, amikor meghalljuk ezt a nevet. De vajon ezek hiteles gondolatok, vagy csak felszínes sztereotípiák? Tematikus rovat, start!

DUE karácsony 2018

DUE karácsony 2018Ünnepeljünk együtt és zárjuk le együtt a 2018-as évet! A DUE karácsonynak ezúttal a Budapesti Új Nemzedék Központ ad majd helyet, ahol közösen tölthetünk el egy délutánt, hiszen DUE Klubbon is részt vehettek ezen a napon!

Tudós Csajok MEGHOSSZABBÍTVA!!!

Tudós Csajok MEGHOSSZABBÍTVA!!!A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete bemutatja immár második alkalommal a „Tudós csajok” projektjét. Az idei tanévben kifejezetten a természettudományok iránt érdeklődő diáklányoknak (és fiúknak) hirdetünk exkluzív tehetséggondozó programot. Jelentkezési határidő: november 13.éjfél

"Irány a moziba be!"

A 3. Európai Art Mozi Nap keretein belül megtekinthettünk 2 magyar filmet, melyek novemberben, azaz a következő hónapban fognak kijönni. A magyar filmipar nemrégiben csak úgy ontja magából a jobbnál jobb filmeket, ezek sem kivételek ez alól.

Együtt "könyvmolykodtunk" Fehérgyarmaton!

Együtt A DUE programnaptárjából idén sem marhatnak ki a Médianapok, sőt már az elsőn tovább is haladtunk!

4 sorozat és film, amit minden újságírónak látnia kell

4 sorozat és film, amit minden újságírónak látnia kellGondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy országos tévécsatorna szerkesztőségében dolgozni? Ebben a cikkben csokorba szedtük azokat a tv-sorozatokat és filmeket, amelyek a legreálisabban mutatják be ezt a világot. A képekre kattintva elérheted az előzetesek is!

Néha oltani kell- amikor a barátod a tű

Néha oltani kell- amikor a barátod a tűMa már elképzelhetetlen az életünk védőoltások nélkül. Pedig ezelőtt 2-300 évvel még nem rendelkezett az orvostudomány ezekkel a kis mikrocsodákkal. Akkoriban egy torokgyulladás vagy egy apró seb a lábon, halálos kimenetelű lehetett, ma már órák kérdése a javulás és a gyógyulás.

A DUE stábja is kint volt a Budapest Music Expón!

A DUE stábja is kint volt a Budapest Music Expón!Szalai Boglárka és Babcsány András is kilátogatott a Budapest Music Expora, és meg nézték, hogy is néz ki a legnagyobb zenei kiállítás!

Októberi DUE Tallózó már online is!

Októberi DUE Tallózó már online is!Hogy lehet egy együttes több éve a z egyik legkeresettebb? Hová menj továbbtanulni? Milyen a vloggerek élet? Kattints az online DUE Tallózóra és minden kiderül!

Megvettem, de bajban vagyok

Megvettem, de bajban vagyokElállnál a vásárlástól, de nem tudod, hogy hogyan tedd és kihez fordulj? Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakembertől kaphatsz egy két tippet!

Médianap Fehérgyarmaton!

Médianap Fehérgyarmaton!A DUE idén is megrendezi a médianapot ezúttal, Fehérgyarmaton ahol az egész napos esemény tematikája nem lesz mást, mint az olvasás!

Első 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 162 163 164 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság